Целогодишно защитени с OJ Technopant

Целогодишно защитени с OJ Technopant

Всички знаем за задължителните каска, протекрори, ръкавици и яке. Не можем обаче да отречем, че карането по дънки не ни доставя голямо удоволствие, когато пронизващият вятър премине през краката ни, а когато слезем от мотоциклета, колената ни пукат и болят. Мото панталоните също са важна част от екипировката и не бива да пренебрегваме тяхната полза.

Панталоните OJ Technopant Pant са подходящи за четирите сезона и са изработени от полиестер. Те са трислойни със сваляща се вътрешна подплата. Най-горният слой е водонепропусклив, което гарантира, че ще останете сухи при всякакъв тип валеж. Пластът под него не пропуска вятър, което допълнително ви предпазва от неблагоприятните климатични условия. Най-долният слой е подплатата. Комбинацията от тези три пласта осигуряват повече от комфорт, те гарантират сигурност и стил. Водонепропускливата мембрана може също да бъде свалена. Всички области, които са изложени на по-голямо натоварване са усилени, което гарантира здравина, устойчивост и дълъг живот на панталоните.

Във вътрешната част на панталоните OJ Desert Pant са вградени разтегателни панели, които да ги направят удобен за носене и устойчив на износване.

Панталоните са снабдени със свалящи се протектори за коленете и странични протектори от пяна. Притежават сертификат по CE стандартизацията.

Марката OJ Atmosfere Metropolitane се е доказала с продуктите си, които са внимателно изработени от изключително висококачествени материали.

Повече информация за размерите и цената на OJ Technopant Pant ще намерите на нашия онлайн магазин.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*