Звезда на стънта показва каскади на „Феър мото шоу“

Звезда на стънта показва каскади на „Феър мото шоу“

Акробатика върху две колела – така специалистите определят стила на световно известният мото каскадьор  Рафал Пасиербек, който  ще покаже свои изпълнения в Пловдив от 8 до 10 април. Полякът, известен като Stunter 13, е специалният гост на изложбата за мотоциклетизъм „Феър мото шоу“  в Международен панаир Пловдив.

Продуцентът Майкъл Полак в момента пътува с двукратния европейски шампион,  победител в няколко престижни състезания и  един от най-добрите каскадьори в света, за да снима филм за живота му. Състезатели от цял свят отиват в Полша, където живее 25-годишният Рафал,  за да се обучават при него. Наричат го „повече гимнастик, отколкото типичен каскадьор“ заради атлетичните му и опасни изпълнения, гъвкавост и уникални трикове. Самият той казва: „Навиването на газта до дупка не е изкуство – всеки може да го направи. Харесва ми да правя на мотоциклета неща, които на пръв поглед изглеждат невъзможни“.

Да гледаш негови изпълнение е по-хубаво, отколкото да гледаш филм, твърдят колеги на Stunter 13. Сега и българските фенове на мотоциклетния спорт и стънта ще имат възможност да видят виртуозните каскади на Рафал Пасиербек.  Той ще покаже своето шоу в панаира на 8 април от 12 и от 17 ч, на 9 април от 15 ч, на 10 април от 11.30,  от 13.45 и от 15.40 часа.

Състезания по стънт с мотоциклети са предвидени за 9 април, а със  скутери – на 10 април.

Новост във второто издание на  „Феър мото щоу“ е  ръчното модифициране на мотоциклети. Сервизи и ентусиасти ще участват в конкурса, а техните изделия ще бъдат оценени от посетителите. Най-добрите ще получат награди. Фирми и експонати от 12 държави ще се представят на „Феър мото шоу“, където  посетителите специалисти и любители ще видят мотоциклети, скутери, АТВ, резервни части, аксесоари и консумативи, поддръжка, тунинг, оборудване за сервизи.


  1. ivchotr каза:

    13-ката наистина беше невероятен, но като се изключат няколкото къстъма, като цяло изложението беше слабичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*