21-годишен моторист загина в Нови Пазар

21-годишен моторист загина в Нови Пазар

Първите хубави дни всяка година са празник за любителите на мотоциклетите. Вместо обаче да говорим за свободата на две колела, ви призоваваме да внимавате по пътя и да карате безопасно. 21-годишен моторист загина  в Нови пазар. Той бил без книжка, не спрял за полицейска проверка, а прелетял край патрула с около 100 км/ч.

Любителите на високите скорости и адреналин едва изчакаха първите топли дни, за да извадят своите мотори. Ревът на машините ехти денонощно по улиците в Шуменско, а в повечето случаи присъствието на униформени не ги респектира да намалят дори скоростта. Поредният инцидент, завършил с фатален край е от снощи.

В Нови пазар автопатрулен екип чува рев на мотор.

Униформените влизат в автомобила и тръгват след него. В това време мотоциклетистът загубил контрол над „Хонда”-та, блъснал се в един от бордюрите на кръстовище в Нови пазар и паднал.

Заради високата скорост не е успял да вземе един от завоите и е излетял от 600-кубиковата машина. Дошлите на място полицаи го заварили да лежи на земята. Извикали Спешна помощ, но малко след това 21-годишното момче починало. От полицейската справка станало ясно, че е неправоспособен, а мотора не е негов.

Изказваме дълбоки съболезнования на близките на починалото момче! Екипът на MOTO.BG призовава шофьорите да карат разумно и да пазят своя и живота на останалите участници в движението.


 1. b03u4 каза:

  ами само си е виновно момчето…. за жалост с фатален край преди да си направи поука от ситуацията!!!

  НЕ НА МОТОРИСТИЕ БЕЗ КНИЖКА … то и моторист не си като нямаш книжка по скоро ДЖИГИТ….

 2. Setta каза:

  Да и затова полицаите НЕ ТРЯБВА да ПРЕСЛЕДВАТ мотористи просто защото минали покрай тях!!!

 3. Ivo каза:

  Неправоспособноста не се наказва със смъртна присъда,МАЙ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*