Тунинг за Buell – BOTT XR-1

Тунинг за Buell – BOTT XR-1

Представяме ви този странно изглеждащ проект, който най-вероятно няма да иглежда едно към едно с първоначалните скици, но те са достатъчни, за да ни дадат представа какво се готви в кухната на BOTT. Кои са те? – ще се запитате. BOTT Power е испанска компания, която се занимава с мотоциклетен дизайн и технологии и е позната с множеството си усилия да създаде мотор за Moto2, базиран на двигател CBR600RR. Момчетата също така се занимават и с изработка на мото тунинг комплекти. Това е един такъв проект, наречен BOTT XR-1.

BOTT XR-1 използва за донор мотоциклет Buell за различни части, които включва гуми, окачване, двигател и шарнир – почти всичко най-важно за един мотор. Стилът на този красив байк идва от Щатските рейсъри Harley XR 750. Може да не знаем какво ще е бъдещето на машината, но със сигурност знаем, че XR-1 ще бъде като да караш ракета. Защо ли? Е, теглото на мотора е приблизително 170 кг., а мощността е 170кн.с. Геометрията е много по-агресивна от тази на Harley, което прави машината доста по-гъвкава.

Тъй като проектът все още е в разработка, в следващите няколко седмици ще изникнат още нови идеи за стила. Майсторите от BOTT все още тестват мотоциклета и ако се справят добре, ще направят официално съществуването на тунинг за Buell. И това ако не е добра новина…Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*