Каска, която бръсне главата?

Каска, която бръсне главата?

Няма граници за човешката изобретателност и оригиналност. Представяме ви видео, в което създателят на този уникален продукт говори за него – а именно каска, която ви бръсне главата. Трябва да му признаем, че обясненията са с изключителна професионост и сериозност. И всичко е много просто – слагате си каската на главата, чакате 20 секунди, докато бръснчите ви офъкат 0 новмер и готово.

Всичко изглежда прекалено добро, за да е истина и ни се струва, че нещо тук понамирисва, затова се провихме малко и намеихме къде се крие тайната на шлема. Вижте какво се крие зад уникалната идея.

А ето го и разковничето:

HeadBlade е компания, която е наела фалшивата маркетинг агенция Thinkmodo, за да създаде интересно видео, което да накара хората да говорят за бръснене на главата. Thinkmodo съдаде „Бръснещата каска”, която моментално се превърна в глобална фалшива сензация и зарази целия свят. Стотици ТВ програми, радио предавани, уеб сайтове, блогове и форуми започнаха да публикуват информация за „Бръснещата каска” и си зададоха въпроса „Това наистина ли работи?”.

Каската наистина съществува и изпозлва спортни бръсначи за глава на HeadBlade. Производството й пое една от най-добрите компании за специални ефекти в Ню Йорк – Clockwork AppleВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*