Победителят във Верона е Stargate

Победителят във Верона е Stargate

Мотоциклетното изложение във Верона не е едно от най-големите изложения в Италия, но определено със сигурност привлича едни от най-красивите и атрактивни мотоциклети в страната, под формата на ботуш. Разбира се, само един мотоциклет има привилегията да бъде коронован като един сред най-добрите. Имаме честта да ви представим тазгодишния победител, разработен от Garage 65 и базиран на Viareggio – къстъмът Stargate.

Тосканските калайджии не за първи път печелят признание, за създадените от тях машини. Миналата година те обраха адмирациите и на Световния шампионат по конструиране с мотоциклета Kosmodrive.

Ръка за ръка с Доменико Морети отново изградиха за Stargate уникална стоманено-алуминиева рама. Мотоциклетът разполага с V-образен двигател и мачка неравностите по пътя със своите газови амортисьори.

Начело на проекта Stargate стои Марко Чинкини и Studio Debenedetti & Fjords Designers, които са отговорни за голяма част от изготвянето на проекта. Морети отговаря за техническата част по мотоциклета. Това е един екип, от който очакваме още много униклани къстъм проекти.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*