Honda с лимитирана серия в злато и сребро

Honda с лимитирана серия в злато и сребро

Японският мотоциклетен производител Honda наскоро пусна две нови специални версии на популярният си модел CB400 за родния си пазар като бройките са ограничени до 500 от всеки вариант. Те са специално предназначени за мотористите, които са почитатели на голите мотори или на онези по-спортните, целите в спойлери.

На снимките по-долу може да видите, че специалната, лимитирана серия всключва червена рама, която придава на модел коренно различен и много по-агресивен вид и усещане, златно докосване от задните гуми, спирачките и задното окачване. Предната част е окичена в сребро. Всичко това заилва до максимални стойности луксозния вид на машината.

Бялото тяло е получило спортен вид благодарение на фините червени и сини ивици, а множеството хромирани елементи предлагат отличител вид от всички останали мотоциклети.

Макар и външните подобрения направени по CB400 да подсещат спортен характер, мощността остава непроменена. Това означава, че лимитираната серия в оборудвана със същия 399 кубиков двигател с водно охлаждане и електрически инжекцион, способен да развие максимална мощност от 53 кн.с. при 10,500  обр/мин и 35Nm въртящ момент при 9,500 обр/мин.

Сухото тегло на мотоциклета е 194 кг. с капацитет на рзервоара от 18 литра.

За съжаление мотоциклетите са предназначени само за японския пазар като цената никак не е висока, имайки предвид какво се предлага. CB400 Super Four Special Edition е на цена от $9,200, а CB400 Super Bol d’Or Special Edition ще бъде с ценова табелка от $10,100.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*