Victory High Ball за 2012г.

Victory High Ball за 2012г.

Марката Victory е много добре позната на чопъристите. Затова имаме добра новина за тях. Мото производителя показва новия си мотоциклет за идната 2012 година. Името е High-Ball (Висока топка). Машината е с изключително семпъл дизайн, което я прави много красива. Кормилото е реглируемо – може да го вдигнете високо горе или ниско до скута. Класически стилни чопърски елементи, някои от които гуми с бял кант, големи гуми със спици. Ето как Victory представя новият си чопър:

Съблечен! Оголен до кости. Дързък! Изцяло новият Victory High-Ball се спуска по пътя с духа на класически звяр, отказващ да се жертва от качеството във возията. Конструиран парче по парче около 1737 кубиковия V-образнияр двигател на Freedom, това е машина, събрала в себе си мощност, гъвкавост присъща на „Победител”. Ако сте истиснки моторист със страст за ретро стил, това е чопърът, който ще подпали кръвта ви без да се обръщате назад.

High-Ball е изпънал гръбнак като Victory Vegas по цялата си дължина. Със огромния 1737 кубиков V-образен двуцулиндров двигател, 97 кн.с. и 153Nm въртящ момент, машината е истиснки звяр, способен да разкъса въздуха с лекота и стил.

Кормилото ймного лесно се регулира с помощта на прости бутони, а кабелите ще стигат във всяко положение. Таблото се регулира, за да е удобно независимо от позицията.

40-сантиметровите гуми са с бляскъв черен завършек на джантите, където са свързани с списи от неръждаема стомана. Белият кант на гумите Dunlop с размери 130мм за предна и 150мм. за задна гума придават вече съвсем различен вид на чопъра. Съвсем скоро Victory ще предложи като допълнителна екстра изпускателна система 2 в 1.

Цената като че ли не е особено всока за такъв звяр – $13,499.

Victory High Ball 2012 Victory High Ball 2012 01 Victory High Ball 2012 03


  1. Мото БГ каза:

    Мерси!!!

  2. KITAECA каза:

    Брей младежи,пише се ЧОПЪРИСТИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*