Гласувайте за Мотоциклет на годината 2011

Гласувайте за Мотоциклет на годината 2011

Настъпи дългоочакваният момент! 10 производители и 34 модела – вече може да дадете своя глас за любимата двуколесна машина в традиционната ни анкета.

Третото издание на Годишните награди на MOTO.BG навлиза в най-горещата си фаза. От 12.00 часа днес, 20 януари до 20 март 2011 година, ще гласуваме за Мотоциклет на 2011 година в България. Това ще става на официалния сайт на събитието:

awards.moto.bg

където можете да видите детайлни подробности за участниците и качествени снимки. Тази година интересът е много голям. Претенденти са регистрирали вносителите на всички водещи марки – Ducati, Suzuki, KTM, Husaberg, BMW, Yamaha, Hyosung, Honda, Kawasaki, Aprilia. 34 модела ще се опитат да спечелят сърцата на родните мотористи, за да се окичат с титлата.

Голямото ни нововъведение е специализираният софтуер, който реализира гласуването и дава възможност на регистриралите участници в конкурса да следят гласуването в реално време. По-интересното за феновете е, че системата регистрира всеки гласувал потребител на уеб портала MOTO.BG и го включва в томболата, която ще разиграем на церемонията по награждаване. Какво ще може да спечелите – четете в понеделник, а до тогава – гласувайте!Коментарите са забранени.