Benelli празнуват юбилей с нови байкове

Benelli празнуват юбилей с нови байкове

По повод на стогодишнината от основаването си, Benelli реши да отбележи тази годишнина с някои интересни новини. Основната цел на Benelli за следващата година е да възстанови доверието на пазара. Италианският производител ще започне да разработва нови мотоциклети и скутери, които ще се появят през следващите две години. Това ще стане чрез реорганизация на компанията, като този процес ще доведе до ново позициониране на компанията.

Производителите са съсредоточени на два модела, които имат специално значение за историята на Benelli.
– TnT 899 Century Racer: Този модел има по-спортно поведение от стандартната версия.
– TnT 1130 Century Racer: Този модел е подновен с въвеждането на рама с по-спортен характер. И двата модела ще излязат на пазара през март 2011 г. Моторът TnT 1130 Century Racer ще бъде достъпен само в стогодишен зелен цвят.

Мотоциклетът TnTR160 за 2011 година разполага с моноблок апарати Brembo и вилки Marzocchi.Този модел влиза в шоурумите през февруари 2011 г. и ще се предлага в два цвята, бяло и червено.

И двата мотоциклета Tre 899K и Tre 1130K ще бъдат оборудвани с повдигната седалка, която ще позволява много по-комфортно каране за по-дълги пътувания.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*