На пистата – електрическият супербайк Mission R

На пистата – електрическият супербайк Mission R

Базирания в Сан Франциско производител на електрически мотоциклети Mission Motors, създател на мотоциклета Mission One, представи Mission R. Мотоциклетът е изцяло нов електрически състезател байк, който компанията ще представи на мотоциклетното шоу в Лонг Бийч, на 17 декември 2010 година.

Байкът R разполага със следващо поколение MissionEVT задвижващи компоненти и най-вероятно ще бъде най-модерният мотоциклет на стартовата решетка през 2011 година.

Новият модел електрически супербайк ще има много по-опростен дизайн и много по опростен пакет от първоначалната машина Mission One.

Лимитираната версия Mission One Premier се отличава с напреднала електрическа задвижваща система, която позволява на байка максимална скорост от 241 км/ч. Други основни характеристики на мотоциклета са: напълно регулируемо окачване Ohlins както и джанти Marchesini. За спирането се грижат спирачки, на високотехнологичната марка Brembo. Цената на мотоциклета, която не бихме казали, че е от най-ниските е $68 995.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*