Триколката Victory Vision Trike

Триколката Victory Vision Trike

Австралия най-вероятно е целта на мотоциклетните производители, тъй като напоследък всички мотоциклетни компании са се насочили към австралийския пазар.

Базираният в Минесота мотоциклетен производител Victory също се е насочил към този пазар и наскоро обяви, че ще внесе Vision Trike в Австралия.

Луксозната туристическа триколка може да се похвали с 1731 кубиков, V-образен двигател, развиващ мощност от 92 кн.с. и въртящ момент – 148 Nm. Трайкът е оборудван със заден багажник и дисаги, които предоставят 142 литра багажно пространство. Мощността ще бъде комбинирана с шестстепенна скоростна кутия, което прави байка идеален за дълги пътувания.

Триколката ще бъде придружена от множество други интересни характеристики като отоплени седалки, отоплени дръжки както и MP3, съвместимо с AM / FM стерео с четири високоговорителя. Други основни характеристики на този луксозен байк включва 22-литров резервоар, агресивна система за отработените газове, както и мултифункционален дисплей.

Теглото на мотоциклета е 538 кг, разпределени в 2 769 мм дължина, а междуосието на байка е 1 669 мм. Мотоциклетът Victory Vision Trike е определен за пускане на пазара в началото на 2011 година в ограничени бройки. Други детайли като ценова информация или цветова гама ще бъдат разкрити по-късно.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*